04 July 2011

all things go

2 comments:

Jossu said...

Ihanan tunnelmallisia kuvia. Varsinkin toi viimeinen näyttää niin surrealistiselta, että oli pakko tunkea nenä näyttöön kiinni tarkastella lähemmin.

Olen muuten Britrailin aikana kolme päivää Edinburghissa heinäkuun lopulla, osaisitko suositella jotain erityisen upeaa kuvauspaikkaa tai jotain mitä ei kannata kameran kanssa ohittaa?:) Myös valokuvataidanäyttelyitä saa suositella, kun en ole vielä itse ehtinyt ottaa kaupungista paljoakaan selville! :D

tiu said...

Kiitokset! :)

Edinburghissa ehdottomasti parasta on vaan kävellä ja seikkailla. Grassmarket ja Royal Mile on varmaan kesällä täynnä turisteja mutta näkemisen arvoisia. Nicolson Streetillä on paljon hyväntekeväisyyskirppareita ja opiskelijaystävällisiä rafloja (Palmyra Pizzan falafelit = parasta maailmassa). Blackford Hill on parempi kuin Arthur's Seat (jota aina suositellaan turistioppaissa) - Blackford on helpompi kiivetä ja siellä on yleensä vaan koirankusettajia. Vieressä myös hieno metsä ja puronen. Suht helppo löytää jos kattoo google mapsista reitin! Ja näkee koko kaupungin.